TV Asmunt

TV Asmunt

TV Asmunt is een gezellige, actieve tennisclub voor zowel jeugd als senioren. Het hele jaar door kun je deelnemen aan activiteiten zoals interne competities, clubkampioenschappen en gezelligheidstoernooien. Het bestuur en de commissies doen er alles aan om het de leden zo aangenaam mogelijk te maken en om nieuwe leden zich snel thuis te laten voelen.

Tennisles bij TV Asmunt
Zowel leden als niet-leden kunnen tennisles volgen bij
TV Asmunt. Niet-leden (volwassenen) kunnen 1 cursus lessen volgen zonder lid te zijn van de club. Je betaalt hiervoor € 22,50 extra voor de gehele cursus.

Voor nieuwe jeugdleden t/m 12 jaar die een 1e cursus Maak Kennis Met Tennis volgen, is het 1e lidmaatschapsjaar bij TV Asmunt gratis (specifieke voorwaarden). Jeugdspelers die een reguliere cursus willen volgen, zijn wel verplicht om zich bij de club aan te melden als jeugdlid.

Klik hier om lid te worden van TV Asmunt.

Voor het inschrijven van de trainingen kies je onderaan deze pagina uit de verschillende opties. Vervolgens maak je een account aan of log je in via Mijn SimonTENNIS. Kies je favoriete dag, tijdstip en groepsgrootte en wij gaan voor je aan de slag. Uiteraard houden we bij het indelen zoveel mogelijk rekening met je voorkeuren, leeftijd en je niveau.

Indien groepsgroottes afwijken dan kan het bedrag of de trainingsduur naar rato aangepast worden, uiteraard na overleg.

Na inschrijving ontvang je een automatische bevestiging per e-mail. Heb je een vraag over het inschrijven? Bekijk dan de veel gestelde vragen.

Tennislessen najaar/winter 2020-2021
Wilt u nog instromen in de huidige cursus dan kunt u hiervoor contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken (073-6126170).

Corona maatregelen:
De kans is uiteraard kleiner dat we tijdens de volgende cursus hinder zullen ondervinden van Coronamaatregelen. Echter geldt er ook voor deze cursus, dat lessen in kleinere groepen kunnen plaatsvinden, mits coronaproof noodzakelijk. Het vervolgens in kleinere (meer aandacht/hogere intensiteit) groep trainen, dient als compensatie voor de gemiste lestijd. 

Lesdata en inhaalsysteem

De lesdata kun je, na ontvangst van de bevestiging/indeling voor de lessen, raadplegen in Mijn SimonTENNIS. Tevens kun je op deze plek een aanvraag doen voor een inhaalles. 

Trainingsreglement
Bij het inschrijven voor trainingen van SimonTENNIS ga je akkoord met het trainingsreglement.


Adres Diepteweg 15
Plaats 5236 AL EMPEL
Land Nederland
Telefoon 0736423137
E-mail info@tvasmunt.nl
Website www.tvasmunt.nl

Verlenging Maak Kennis Met Tennis cursus voor jeugd

Omschrijving Start week Bedrag
Verlenging MKMT Jeugd (10 leerlingen)
4 lessen van 60 minuten op 2 banen. 25 januari 2021 € 29,- inschrijven

Verlenging Maak Kennis Met Tennis cursus voor volwassenen

Omschrijving Start week Bedrag
verlenging MKMT volwassenen 7 lessen (10 leerlingen)
7 lessen van 60 minuten op 2 banen. 9 januari 2021 € 59,- inschrijven