Maak kennis met tennis/Padel

‘Maak Kennis Met Tennis’ is een prachtige actie van Simon Tennisschool. Belangstellenden die nog geen enkele ervaring hebben met tennis kunnen al vanaf 99 euro (jeugd) of 139 euro (volwassenen) kennismaken met deze tak van sport. Het betreft een pakket van lessen, inclusief een gratis Babolat tennisracket. De actie is op bijna alle locaties waar SimonTENNIS actief is van toepassing.

Maak Kennis Met Tennis heeft financieel gezien een lage drempel en is geschikt voor iedereen die nog nooit getennist heeft. Voor mensen mét ervaring is deze cursus niet interessant, omdat de lessen heel erg basis zijn. We behandelen bijvoorbeeld de slagen, de puntentelling en de omgangsvorm op de baan. Bij de jeugd wordt gelet op gooien, springen en vangen. Per les worden maximaal acht tot tien deelnemers geplaatst, zodat het leerzaam en intensief blijft. Hierdoor blijft voldoende ruimte over voor persoonlijke aandacht.

Simon Tennisschool geeft het gehele jaar door lescyclussen van 9 tot 16 weken. Wij bieden Maak Kennis Met Tennis elke lessenreeks aan. Op een aantal clubs is er ook een gratis lidmaatschap voor een bepaalde periode inbegrepen.  

Deelname aan Maak Kennis Met Tennis verplicht de deelnemers na afloop overigens niet automatisch tot deelname aan andere lessen of cursussen. Wat niet mag is twee keer deelnemen aan Maak Kennis Met Tennis. Dat is overigens ook niet interessant omdat er dan geen uitdaging meer ligt.

Klik hier om u in te schrijven voor Maak Kennis Met Tennis.