Bastion Baselaar Padel

Bastion Baselaar Padel

Bastion Baselaar is een tennisclub waar je ook padel kunt spelen. De club beschikt over 4 padelbanen en een modern clubhuis. Bastion Baselaar organiseert geregeld gezellige activiteiten.


Padellessen najaar/winter 2023-2024
Op dit moment is de wintercursus in volle gang. Mocht je nog interesse hebben, neem dan contact met ons om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt een mail sturen naar info@simonpadel.nl of bellen naar 073-6126170.                                                                             

Padellessen voorjaar/zomer 2024
Binnenkort komen de nieuwe cursussen voor het voorjaar weer op de site.

Om deel te kunnen nemen aan de lessen moet je lid zijn van de vereniging. Voor meer informatie over het lidmaatschap van Bastion Baselaar klik hier


Indelingscriteria:
1. Huidige leerlingen (wintercursus 2023-2024) hebben voorrang op de dag (let op: niet op de tijd waarop ze nu les hebben, mits ingeschreven voor ....;
2. Overige inschrijvingen worden op basis van volgorde van inschrijving ingedeeld;
3
. Bij teveel aanmeldingen kan de cursus van 75 min. omgezet worden naar 50 min..

Bovenstaande criteria worden 'overruled' als de homogeniteit van de groepen in het gedrang komt. 

Voor het inschrijven van de trainingen kies je onderaan deze pagina uit de verschillende opties. Vervolgens maak je een account aan of log je in via 'mijn SimonTennis/Padel'. Kies de dag, tijdstip en groepsgrootte en wij gaan voor je aan de slag. Uiteraard houden we bij het indelen zoveel mogelijk rekening met je voorkeuren.

Er wordt ingedeeld op basis van je tennisniveau of andere (bal)sporten. Het is mogelijk om met een zelf samengesteld groepje in te schrijven. Let op: iedereen dient zich wel individueel in te schrijven. In het opmerkingenveld kunt u de namen van de anderen vermelden.

Na inschrijving ontvang je een automatische bevestiging per e-mail. Heb je een vraag over het inschrijven? Bekijk dan de veel gestelde vragen.

Lesdagen
De lessen worden gegeven van maandag t/m vrijdag 9.00 tot 23.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur.

Aanbieding

Maak Kennis Met Padel cursus 8 weken inclusief Padelracket v.a. €159,00 (6 personen).

Liever een racket lenen? Dat kan ook. Voor de Maak Kennis Met Padel cursus voor volwassenen betaal je dan € 125-,- (alleen mogelijk in een groep van 6 personen). Geef in het opmerkingenveld aan dat je een leenracket wil.  

Let op: bij de reguliere cursussen is er géén racket inbegrepen. Mocht je toch een racket willen lenen dan kun je voor € 10,00 een racket lenen tijdens de lessen.

Trainersteam:
De 'Maak kennis met Padel' en reguliere lessen worden gegeven op woensdag en vrijdag door ervaren train(st)ers van Simon Padel Maikel Passon en Will Broeren.

Op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag wordt er les gegeven door onze Spaanse trainers (Maria , Jaime en Daniel ) . Deze trainers hebben jarenlange ervaring als speler en coach en zijn trainers op top niveau. Hun trainingsaanpak komt het beste tot zijn recht in trainingen met spelers met ruime ervaring. Daarom wordt in overleg met hem bij de indeling de volgende criteria gehanteerd:

1.  Indeling op volgorde van niveau/ervaring van hoog naar laag (er wordt alleen in groepen van 4 getraind);
2.  De trainingen worden gegeven op maandag door Maria, op dinsdag door Jaime, op donderdagavond door Daniel;
3.  Mocht je zelf al een groepje van 4 personen van vergelijkbaar niveau hebben geformeerd, vermeld dit dan in het opmerkingenveld.

Lesdata
De lesdata kun je, na ontvangst van de bevestiging/indeling voor de lessen, raadplegen in Mijn SimonTENNIS/PADEL. Mocht je onverhoopt een keer een les moeten missen geef dit dan aan bij jouw train(st)er. Indien er plek is in een andere groep kun je in overleg met de train(st)er een inhaalles inplannen. Let op: dit kan niet meer digitaal via ons inhaalsysteem en dient dus rechtstreeks met de train(st)er te worden afgesproken. 

Trainingsreglement
Bij het inschrijven voor trainingen van SimonPADEL ga je akkoord met het trainingsreglement.

Adres Meester Vriensstraat 1
Plaats 5246 JS DEN BOSCH
Land
Telefoon 073-6423740
E-mail info@bastionbaselaar.nl
Website www.bastionbaselaar.nl