TPC Maaspoort Padel

TPC Maaspoort Padel

Tennis & Padel Club Maaspoort bestaat uit zes verlichte kunstgras tennisbanen en zes verlichte padelbanen. Het paviljoen biedt uitzicht op alle tennis- en padelbanen. Er is een tafeltennistafel aanwezig en speelvoorzieningen voor de jeugd. De ruim 600 leden kunnen het hele jaar door deelnemen aan talloze activiteiten en dat is uiteraard een groot voordeel.
Padelles bij TPC Maaspoort

Ook als niet lid van de vereniging kun je les volgen. Je betaalt hiervoor € 25,00 (volwassenen) of € 12,50 (jeugd) extra voor de gehele cursus, m.u.v deelnemers aan de Maak Kennis Met Padel cursus inclusief padelracket (volwassenen). Voor privé- of duotraining betaalt u 10,00 per uur (€ 5,00 per 1/2 uur) extra wanneer u geen lid bent. U krijgt 10 % korting als u kiest voor een cyclus van 8 lessen.

Let op: bij de reguliere cursussen is er géén racket inbegrepen. Mocht je toch een racket willen lenen dan kun je voor € 10,00 een racket lenen tijdens de lessen.

Zomerchallenge

TPC Maaspoort en SimonPadel dagen je uit voor de Zomerchallenge, een compact padel- en tennislidmaatschap voor jong en oud en voor spelers van ieder niveau. Uitgebreide informatie hierover vindt u op de site van TPC Maaspoort. Heeft u nog nooit padel gespeeld dan kunt u 4 lessen 'Maak Kennis Met Padel' volgen inclusief leenracket voor € 49,00. Voor inschrijven klik hier.

Padellessen 2021

Op dit moment is de padelcursus in volle gang. Direct na de zomervakantie starten we met een nieuwe reeks van 8 lessen. Binnenkort kunt u hiervoor inschrijven.  

Het is de bedoeling om zoveel mogelijk leden de kans te geven om een cursus te volgen.

Trainersteam:

Naast Pablo Moreno Hernandez is onlangs Alfonso Cristobal Gonzalez begonnen met het geven van Padelllessen op TPC Maaspoort. Beide trainers hebben jarenlange ervaring als speler en coach en zijn trainers op TOP niveau. Beide hebben Spanje verlaten met als doel het niveau van Padel in Nederland te verhogen.

Wij begrijpen dat er veel mensen gebruik willen maken van hun know-how. Echter hebben ze  aangegeven dat hun trainingsaanpak het beste tot zijn recht komt in trainingen met spelers met ruime ervaring. Daarom wordt in overleg met Pablo en Alfonso bij de indeling de volgende criteria gehanteerd:
1.  Indeling op volgorde van niveau/ervaring van hoog naar laag (er wordt alleen in groepen van 4 getraind);
2.  De trainingen worden door Alfonso gegeven op vrijdagmiddag/avond tot 20 uur en Pablo op vrijdagmiddag/avond tot 23.00 uur, ruime beschikbaarheid op deze avonden verhoogt je kans om geplaatst te worden; 
3.  Mocht je zelf al een groepje van 4 personen van vergelijkbaar niveau hebben geformeerd, vermeld dit dan in het opmerkingenveld.

Net zoals in voorgaande cursussen worden er uiteraard ook op andere dagen training gegeven:

*Maandag:    Marie-José;
*Dinsdag :    Harold Gérard;
*Woensdag: Nicole Schuurmans
                    Marie Jose Rutten;
*Donderdag: Marie Jose Rutten;
*Vrijdag overdag: Marie Jose Rutten;
*Vrijdag:      Pablo Moreno Hernandez /  Alfonso Cristobal Gonzalez (wedstrijdtraining)
*Zaterdagochtend: Harold Gérard

Belangrijke data

-Schrijf in voor.... (uiteraard kunt u daarna nog inschrijven maar we starten dan met indelen);
- Uiterlijk...... krijgt u de bevestiging met daarin de dag en tijd dat u bent ingedeeld;
- In de week van ....... 2021 starten we met de nieuwe cursus.

Corona maatregelen:

De kans is uiteraard kleiner dat we tijdens de volgende cursus hinder zullen ondervinden van Coronamaatregelen. Echter geldt er ook voor deze cursus, dat lessen in kleinere groepen kunnen plaatsvinden of op 2 banen, mits coronaproof noodzakelijk. Het vervolgens in kleinere (meer aandacht/hogere intensiteit) groep trainen, dient als compensatie voor de gemiste lestijd. 


Adres Marathonloop 2
Plaats 5235 AB DEN BOSCH
Land
Telefoon 073-6410019
E-mail info@tpcmaaspoort.nl
Website www.tpcmaaspoort.nl

Padellessen voor volwassenen

Omschrijving Start week Bedrag
Padel Priveles voor volwassenen (2 leerlingen)
1 lessen van 30 minuten op 1 baan. 17 mei 2021 € 31,25 inschrijven
Padel Priveles Pablo/Alfonso voor volwassenen (vrijdag overdag) (max 2 leerlingen)
tarief per 50 minuten 17 mei 2021 € 62,50 inschrijven

Zomerchallenge voor volwassenen

Omschrijving Start week Bedrag
Zomerchallenge 4 Maak Kennis met Padel lessen (incl. leenracket) (4 leerlingen)
4 lessen van 50 minuten op 1 baan. 7 juni 2021 € 49,- inschrijven