TPC Cash Padel

TPC Cash Padel

TPC Cash beschikt over 10 tennisbanen (Rood kunstgrastapijt) en 2 panoramische padelbanen. In onze visie is TPC Cash een sfeervolle tennis en padel ontmoetingsplaats voor en door leden waar ieder lid op eigen niveau de tennis en padelsport kan beoefenen. Ambities en doorzettingsvermogen zijn belangrijke schakels voor een talentvolle sporter, maar boven alles staat sportief gedrag bij TPC Cash. Creatief en prestatief tennis en/of padel is beiden mogelijk.


Padelles bij TPC Cash
Padelles volgen bij TPC Cash kan alleen als je lid bent van de vereniging. Klik hier om te lezen over de lidmaatschapsvormen bij TPC Cash. De vereniging biedt het 1e jaar een seniorenlidmaatschap aan, wat flexibel is te beëindigen. Het jeugdlidmaatschap is éénmalig de eerste twee maanden gratis en flexibele beëindiging van het lidmaatschap de eerste twaalf maanden.

Heropening van het park zondag 7 mei
Op zondag 7 mei vieren we feest met clinics, een padeldemo, een gratis lunch, een officiële opening en een aangeklede borrel op de koop toe. Iedereen is van harte welkom. 

Wanneer u tijdens deze dag inschrijft voor de Maak Kennis met Padel cursus inclusief racket (voor volwassenen) dan ontvangt u gelijk uw padelracket! In de week van 15 mei starten we met deze cursus van 8 weken. 

Padellessen bij TPC Cash 2023
In de week van 27 maart 2023 zijn we gestart met de voorjaars-/zomercursus.  Heeft u nog interesse om hieraan deel te nemen neemt u dan contact op met kantoor (073-6126170) om de mogelijkheden te bespreken of stuur een mail naar info@simonpadel.nl.

Voor het inschrijven van de trainingen kies je onderaan deze pagina uit de verschillende opties. Vervolgens maak je een account aan of log je in via Mijn SimonTENNIS. Kies de dag, tijdstip en groepsgrootte en wij gaan voor je aan de slag. Uiteraard houden we bij het indelen zoveel mogelijk rekening met je voorkeuren.

Er wordt ingedeeld op basis van je tennisniveau of andere (bal)sporten. Het is mogelijk om met een zelf samengesteld groepje in te schrijven. 

Let op: iedereen dient zich wel individueel in te schrijven. In het opmerkingenveld kunt u de namen van de anderen vermelden.

Na inschrijving ontvang je een automatische bevestiging per e-mail. Heb je een vraag over het inschrijven? Bekijk dan de veel gestelde vragen.

Lesdagen
De lessen worden gegeven op maandag- en dinsdagavond van 18.00 tot 22.00 uur (reguliere training) en op woensdag van 18.00-23.00 uur (wedstrijdtraining). Er wordt ingedeeld op basis van je tennisniveau of andere (bal)sporten. Het is mogelijk om met een zelf samengesteld groepje in te schrijven. 

Maak Kennis Met Padel voor volwassenen is inclusief Padelracket!
Let op: bij de reguliere cursussen is er géén racket inbegrepen. Mocht je toch een racket willen lenen dan kun je voor € 10,00 een racket lenen tijdens de lessen.

Om deel te kunnen nemen aan de lessen moet je lid zijn van de vereniging. Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Belangrijke data reguliere lessen en wedstrijdtraining (16 lessen en start in de week van 27 maart 2023) :

  • Schrijf in voor 10 maart 2023 (uiteraard kunt u daarna nog inschrijven maar we starten dan met indelen);
  • Uiterlijk 15 maart  ontvangt u de bevestiging van de dag en tijd dat u bent ingedeeld voor de training;
  • In de week van 27 maart starten we met de cursussen.

EXTRA : In de week van 15 mei starten we met de Maak Kennis met Padel cursus van 8 weken. 

Privélessen
Voor privélessen kunt u te allen tijde inschrijven of contact opnemen met kantoor (073-6126170) om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. 

Lesdata en inhaalsysteem
De lesdata kun je, na ontvangst van de bevestiging/indeling voor de lessen, raadplegen in Mijn SimonTENNIS. Tevens kun je op deze plek een aanvraag doen voor een inhaalles. 

Trainingsreglement
Bij het inschrijven voor trainingen van SimonPadel ga je akkoord met het trainingsreglement.

Adres Sportparkweg 11
Plaats 5121 MP RIJEN
Land
Telefoon 0161-222062
E-mail bestuur@tpccash.nl
Website www.tpccash.nl

Padellessen voor jeugd

Omschrijving Start week Bedrag
Maak Kennis met Padel cursus incl. leenracket voor jeugd (6 leerlingen)
8 lessen van 60 minuten op 1 baan. 15 mei 2023 € 99,- inschrijven
Padel Duo Training voor jeugd (2 leerlingen)
0 lessen van 50 minuten op 0 banen. 1 juni 2023 € 57,50 inschrijven

Padellessen voor volwassenen

Omschrijving Start week Bedrag
Maak Kennis Met Padel inclusief padel racket voor volwassenen (4 leerlingen)
8 lessen van 60 minuten op 1 baan. 15 mei 2023 € 199,- inschrijven
Reguliere lessen Padel voor volwassenen (4 leerlingen)
8 lessen van 60 minuten op 1 baan. 15 mei 2023 € 125,- inschrijven