TPC Cash Padel

TPC Cash Padel

TPC Cash beschikt over 10 tennisbanen (Rood kunstgrastapijt) en 2 panoramische padelbanen. In onze visie is TPC Cash een sfeervolle tennis en padel ontmoetingsplaats voor en door leden waar ieder lid op eigen niveau de tennis en padelsport kan beoefenen. Ambities en doorzettingsvermogen zijn belangrijke schakels voor een talentvolle sporter, maar boven alles staat sportief gedrag bij TPC Cash. Creatief en prestatief tennis en/of padel is beiden mogelijk.
Padelles bij TPC Cash
Padelles volgen bij TPC Cash kan alleen als je lid bent van de vereniging. Klik hier om te lezen over de lidmaatschapsvormen bij TPC Cash. De vereniging biedt het 1e jaar een seniorenlidmaatschap aan, wat flexibel is te beëindigen. Het jeugdlidmaatschap is éénmalig de eerste twee maanden gratis en flexibele beëindiging van het lidmaatschap de eerste twaalf maanden.

Padellessen bij TPC Cash 2022
In de week van 4 juli 2022 starten we met een nieuwe reeks van 8 lessen (reguliere - en wedstrijdtraining). Vanaf heden kunt u hiervoor inschrijven. 

De trainingen worden gegeven door Cindy Huberts (regulier) en Elvira Camacho Marente (wedstrijdtraining). 

Voor het inschrijven van de trainingen kies je onderaan deze pagina uit de verschillende opties. Vervolgens maak je een account aan of log je in via Mijn SimonTENNIS. Kies de dag, tijdstip en groepsgrootte en wij gaan voor je aan de slag. Uiteraard houden we bij het indelen zoveel mogelijk rekening met je voorkeuren.

Er wordt ingedeeld op basis van je tennisniveau of andere (bal)sporten. Het is mogelijk om met een zelf samengesteld groepje in te schrijven. Let op: iedereen dient zich wel individueel in te schrijven. In het opmerkingenveld kunt u de namen van de anderen vermelden.
Na inschrijving ontvang je een automatische bevestiging per e-mail. Heb je een vraag over het inschrijven? Bekijk dan de veel gestelde vragen.

Lesdagen
De lessen worden gegeven op maandag- en dinsdagavond van 18.00 tot 22.00 uur (Cindy Huberts) en op woensdag (Elvira Camacho Martente). Er wordt ingedeeld op basis van je tennisniveau of andere (bal)sporten. Het is mogelijk om met een zelf samengesteld groepje in te schrijven. 

Aanbieding
Maak Kennis Met Padel inclusief gratis Padelracket v.a. € 145,00!

Let op: bij de reguliere cursussen is er géén racket inbegrepen. Mocht je toch een racket willen lenen dan kun je voor € 10,00 een racket lenen tijdens de lessen.

Om deel te kunnen nemen aan de lessen moet je lid zijn van de vereniging. Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Belangrijke data reguliere lessen en wedstrijdtraining (start in de week van 4 juli 2022) :
- Schrijf in voor 20 juni (uiteraard kunt u daarna nog inschrijven maar we starten dan met indelen);
- Uiterlijk 27 juni ontvangt u de bevestiging van de dag en tijd dat u bent ingedeeld voor de training;
- In de week van 4 juli starten we met de cursussen.

Privélessen
Voor privélessen kunt u te allen tijde inschrijven of contact opnemen met kantoor (073-6126170) om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. 

Lesdata en inhaalsysteem
De lesdata kun je, na ontvangst van de bevestiging/indeling voor de lessen, raadplegen in Mijn SimonTENNIS. Tevens kun je op deze plek een aanvraag doen voor een inhaalles. 

Trainingsreglement
Bij het inschrijven voor trainingen van SimonPadel ga je akkoord met het trainingsreglement

Adres Sportparkweg 11
Plaats 5121 MP RIJEN
Land
Telefoon 0161-222062
E-mail bestuur@tpccash.nl
Website www.tpccash.nl