LTV Best PADEL

LTV Best PADEL

Voor elk wat wils
LTVB (Lawn Tennis Vereniging Best) of LTV Best is zoveel meer dan alleen een tennis en/of padel vereniging. Naast de nodige competities, toernooien en trainingen vind je er veel gezelligheid en een gemoedelijke sfeer. Er zijn 4 padelbanen op LTV Best.

Iedereen kan lid worden. Jong en oud, recreatieve en prestatieve spelers, beginners en gevorderden… Of je nu je eerste voorzichtige stappen op de baan zet of foutloos elke bal over het net krijgt; er is voor elk wat wils. Sportiviteit, plezier in het spel en gelijkheid van alle leden staan daarbij centraal.

Padel is de snelst groeiende sport ter wereld. Padel is de naam van deze funsport die de beste elementen van tennis en squash combineert. Het is een racketsport waarbij het spel een combinatie is van squash en tennis. Het wordt gespeel in koppels van 2 personen in een vrijwel geheel glazen kooi en samenwerking is daarbij een must. De bal kan zowel voor als nadat deze het glas heeft geraakt, geslagen worden. Dat geeft de sport een extra dimensie. Omdat padel bovendien niet wordt gedomineerd door kracht, techniek en service, is het een ideale sport voor man, vrouw, jong en oud om samen te spelen.

De Maak Kennis Met Padel actie inclusief een Babolat padelracket is erg populair. Niet-leden zijn ook welkom en kunnen 1 cursus volgen zonder lid te zijn van de vereniging daarna is het verplicht om lid te worden (vanaf de 2e cursus die je gaat volgen). Als lid kun je naast de lessen ook “vrij te spelen” en deelnemen aan activiteiten die georganiseerd worden door de vereniging. Voor inschrijven lidmaatschap klik hier.

Padeltrainingen voorjaar/zomer 2024

Vanaf 1 april beginnen de voorjaar/zomer lessen bij LTV Best. Vanaf heden kun je je aanmelden voor de lessen. Schrijf je in voor 10 maart, vanaf dan gaan wij beginnen met indelen. Een week voor aanvang van de lessen ontvangt u de bevestiging. Mocht u nog vragen hebben kunt u ons gerust bellen op 073-6126170

 Trainersteam:

De trainingen worden door zeer ervaren trainers gegeven op maandag t/ donderdag. Wij willen het aanbieden van padellessen verder uitbreiden naar de andere dagen van de week. Naarmate het aantal lesdeelnemers toeneemt zal SimonPADEL het aantal dagen en het trainersteam verder uitbreiden.

Lesdata: deze kun je, na ontvangst van de bevestiging/indeling voor de lessen, raadplegen in Mijn SimonTENNIS/-PADEL. 

 

Trainingsreglement: bij het inschrijven voor trainingen van SimonPADEL ga je akkoord met het trainingsreglement.

Adres Randweg 8
Plaats 5683 CL BEST
Land
Telefoon 0499-372280
E-mail info@ltvbest.nl
Website www.ltvbest.nl

Padellessen voor jeugd

Omschrijving Start week Bedrag
Maak Kennis met Padel cursus incl. leenracket voor jeugd (6 leerlingen)
8 lessen van 60 minuten op 1 baan. 1 april 2024 € 99,- inschrijven
Reguliere lessen voor jeugd (4 leerlingen)
16 lessen van 60 minuten op 1 baan. 1 april 2024 € 259,- inschrijven

Padellessen voor volwassenen

Omschrijving Start week Bedrag
Maak Kennis Met Padel inclusief padel racket voor volwassenen (5 leerlingen)
8 lessen van 60 minuten op 1 baan. 1 april 2024 € 175,- inschrijven
Maak Kennis Met Padel inclusief padel racket voor volwassenen (4 leerlingen)
8 lessen van 60 minuten op 1 baan. 1 april 2024 € 199,- inschrijven
Maak Kennis Met Padel inclusief padelracket voor volwassenen (6 leerlingen)
8 lessen van 60 minuten op 1 baan. 1 april 2024 € 159,- inschrijven
Reguliere lessen Padel voor volwassenen (4 leerlingen)
16 lessen van 60 minuten op 1 baan. 1 april 2024 € 279,- inschrijven