TPC Cash Tennis

TPC Cash Tennis

TPC Cash beschikt over 10 tennisbanen (Rood kunstgrastapijt) en 2 panoramische padelbanen. In onze visie is TPC Cash een sfeervolle tennis en padel ontmoetingsplaats voor en door leden waar ieder lid op eigen niveau de tennis en padelsport kan beoefenen. Ambities en doorzettingsvermogen zijn belangrijke schakels voor een talentvolle sporter, maar boven alles staat sportief gedrag bij TPC Cash. Creatief en prestatief tennis en/of padel is beide mogelijk.


Tennisles bij TPC Cash
Tennisles volgen bij TPC Cash kan alleen als je lid bent van de vereniging. Klik
hier om te lezen over de lidmaatschapsvormen bij TPC Cash. De vereniging biedt het 1e jaar een seniorenlidmaatschap aan, wat flexibel is te beëindigen. Het jeugdlidmaatschap is éénmalig de eerste twee maanden gratis, inclusief spelen van competitie en flexibele beëindiging van het lidmaatschap de eerste twaalf maanden.

Voor het inschrijven van de trainingen kies je onderaan deze pagina uit de verschillende opties. Vervolgens maak je een account aan of log je in via Mijn SimonTENNIS. Kies je favoriete dag, tijdstip en groepsgrootte en wij gaan voor je aan de slag. Uiteraard houden we bij het indelen zoveel mogelijk rekening met je voorkeuren, leeftijd en je niveau.

Inschrijven 2024

Helaas gaan wij vanaf 1 april 2024 geen lessen meer verzorgen bij TPC Cash. Wij bedanken u voor het vertrouwen in de afgelopen jaren.


Adres Sportparkweg 11
Plaats 5121 MP RIJEN
Land Nederland
Telefoon 0162-222062
E-mail bestuur@tpccash.nl
Website www.tpccash.nl

Tennislessen voor volwassenen

Omschrijving Start week Bedrag
Priveles Volwassenen (max 2 leerlingen)
tarief per 60 minuten 9 oktober 2023 € 59,- inschrijven