TPC Cash Tennis

TPC Cash Tennis

TPC Cash beschikt over 10 tennisbanen (Rood kunstgrastapijt) en 2 panoramische padelbanen. In onze visie is TPC Cash een sfeervolle tennis en padel ontmoetingsplaats voor en door leden waar ieder lid op eigen niveau de tennis en padelsport kan beoefenen. Ambities en doorzettingsvermogen zijn belangrijke schakels voor een talentvolle sporter, maar boven alles staat sportief gedrag bij TPC Cash. Creatief en prestatief tennis en/of padel is beide mogelijk.

 


Tennisles bij TPC Cash
Tennisles volgen bij TPC Cash kan alleen als je lid bent van de vereniging. Klik
hier om te lezen over de lidmaatschapsvormen bij TPC Cash. De vereniging biedt het 1e jaar een seniorenlidmaatschap aan, wat flexibel is te beëindigen. Het jeugdlidmaatschap is éénmalig de eerste twee maanden gratis, inclusief spelen van competitie en flexibele beëindiging van het lidmaatschap de eerste twaalf maanden.

Voor het inschrijven van de trainingen kies je onderaan deze pagina uit de verschillende opties. Vervolgens maak je een account aan of log je in via Mijn SimonTENNIS. Kies je favoriete dag, tijdstip en groepsgrootte en wij gaan voor je aan de slag. Uiteraard houden we bij het indelen zoveel mogelijk rekening met je voorkeuren, leeftijd en je niveau.

Indien de groepsgroottes afwijken dan kan het bedrag of de trainingsduur naar rato aangepast worden, uiteraard na overleg.

Na inschrijving ontvang je een automatische bevestiging per e-mail. Heb je een vraag over het inschrijven? Bekijk dan de veel gestelde vragen.

Inschrijven Najaar 2023
Op dit moment zijn de wintercursussen volop bezig. Mocht je nog geïnteresseerd zijn in de lessen. Stuur dan een mail naar simontennis@simontennis.nl. Je kan ook bellen met 073-6126170. Binnenkort komen de lessen voor het voorjaar weer op de site.

Privélessen

Voor privélessen kun je te allen tijde inschrijven. Wij zullen dan contact met je opnemen om deze lessen te plannen.

Lesdata en inhalen : deze kun je, na ontvangst van de bevestiging/indeling voor de lessen, raadplegen in Mijn SimonTENNIS. 

Mocht u onverhoopt een keer een les moeten missen geef dit dan aan bij uw trainer. Indien er plek is in een andere groep kunt u in samenspraak met de trainer een inhaalles inplannen. Let op, dit kan niet meer digitaal via ons inhaalsysteem en dient dus rechtstreeks met de trainer te worden afgesproken. 

Na inschrijving ontvang je een automatische bevestiging per e-mail. Heb je een vraag over het inschrijven? Bekijk dan de veel gestelde vragen . 

Trainingsreglement: bij het inschrijven voor trainingen van SimonTENNIS ga je akkoord met het trainingsreglement.

Adres Sportparkweg 11
Plaats 5121 MP RIJEN
Land Nederland
Telefoon 0162-222062
E-mail bestuur@tpccash.nl
Website www.tpccash.nl

Tennislessen voor jeugd

Omschrijving Start week Bedrag
Priveles Jeugd (max 2 leerlingen)
tarief per 60 minuten 3 april 2023 € 59,- inschrijven

Tennislessen voor volwassenen

Omschrijving Start week Bedrag
Priveles Volwassenen (max 2 leerlingen)
tarief per 60 minuten 9 oktober 2023 € 59,- inschrijven