HealthCity Vught Tennis

HealthCity Vught Tennis

Geen lid van een tennisvereniging? Geen nood. SimonTENNIS biedt hoogwaardige tennislessen voor jong en oud op de tennisbanen van HealthCity in Vught. Deze locatie beschikt over 3 indoor Hard Court banen en 4 gravel- en 4 kunstgrasbanen outdoor. 

Tennisles bij HealthCity Vught
Tennisles volgen bij HealthCity Vught kan zonder lidmaatschap van een tennisvereniging of HealthCity. Wel betaal je hiervoor een extra toeslag van € 22,50 (m.u.v. jeugd) per cursus. 

Uiteraard kun je wel lid worden van HealthCity Vught en zo profiteren van alle faciliteiten die deze locatie te bieden heeft.  

Voor inschrijven van de trainingen kies je onderaan deze pagina uit de verschillende opties. Vervolgens maak je een account aan of log je in via Mijn SimonTENNIS. Kies je favoriete dag, tijdstip en groepsgrootte en wij gaan voor je aan de slag. Uiteraard houden we bij het indelen rekening met je voorkeuren, leeftijd en je niveau. 

Na inschrijving ontvang je een automatische bevestiging per e-mail. Heb je een vraag over het inschrijven? Bekijk dan de veel gestelde vragen. 

Cluboverstijgende training voor 7 t/m 10 jaar
Vanaf september 2021 gaat onze trainer Paul Honig bij Health City Vught gezamenlijk met de KNLTB instroomtrainingen organiseren voor kinderen van 7 tot en met 10 jaar. Gezamenlijk met tennisleraren en andere tennisscholen wil de KNLTB een betere route naar de top faciliteren voor spelers met potentie. Dit moet de toekomst van het Nederlandse tennis versterken. De KNLTB is hierdoor actiever betrokken bij kinderen met cluboverstijgend niveau in de leeftijdscategorie 7 tot en met 10 jaar.

De instroomtrainingen zijn aanvullend op clubtrainingen, zodat kinderen ‘gewoon’ lid kunnen blijven bij hun vereniging en toch worden aangesproken in hun behoefte om nóg beter te worden in tennis. Deze additionele training komt ten goede aan het spelplezier van de kinderen, waardoor ze ook weer langer lid blijven van de eigen vereniging en meer wedstrijden zullen spelen. Voor de KNLTB is dit tevens een manier om talent te herkennen. De instroomtrainer houdt intensief contact met de KNLTB over de ontwikkeling van de spelers. Daarnaast brengen we de ouders meer bij elkaar, zodat ze kennis met elkaar kunnen delen omtrent jeugdtennis.

Instroomtrainingen worden op twee niveaus gefaciliteerd: oranje (7/8 jaar) en groen (9/10 jaar) waarbij een uitgangspunt is dat een trainingsgroep bestaat uit 8-10 gelijkwaardige kinderen. De instroomgroepen worden samengesteld tijdens een voorspeeldag.

Voorspeeldagen om groepen samen te stellen. Voordat de trainingen eind september / begin oktober 2021 beginnen, moeten er eerst groepen worden samengesteld. Dit gebeurt door middel van een voorspeeldag welke zal plaatsvinden op zaterdag 17 juli van 10 tot 12 uur. Door het organiseren van voorspeeldagen onder de vlag van de KNLTB worden kinderen uit de regio uitgenodigd om deel te nemen aan wedstrijden/activiteiten volgens het Tenniskids-concept. 

De KNLTB en instroomtrainer brengen samen de kinderen in beeld die in aanmerking komen voor instroomtrainingen. De instroomtrainer is verantwoordelijk voor de eerste selectie van de Instroomgroepen direct na afloop van de Voorspeeldag(en). De KNLTB geeft de laatste goedkeuring.

Het landelijke netwerk van de instroomtraining bestaat uit 48 instroomlocaties per seizoen 2021/2022

Tennislessen

najaar/-winter 2021

Binnenkort kunt u inschrijven voor de najaars-/wintercursus. 

Belangrijke data:

- Schrijf in ....... (uiteraard kunt u daarna nog inschrijven maar we starten dan met indelen);
- Uiterlijk ...... ontvangt u de bevestiging per mail met daarin de dag en tijd dat u bent ingedeeld;
- In de week van ...... starten we met de nieuwe cursus.

Privélessen
Voor privélessen kunt u te allen tijde inschrijven. Wij zullen dan contact met u opnemen om deze lessen te plannen. 

Corona maatregelen:
De kans is uiteraard veel kleiner dat we tijdens de najaar/-wintercursus hinder zullen ondervinden van Corona maatregelen. Echter geldt er ook voor de najaar/-wintercursus, dat lessen in kleinere groepen kunnen plaatsvinden of les op meerdere banen mits coronaproof noodzakelijk. Het in kleinere (meer aandacht/hogere intensiteit) groep trainen, dient als compensatie voor de gemiste lestijd. 

Lesdata/inhaalsysteem

De lesdata voor de winter/zomercursus kun je, na ontvangst van de bevestiging/indeling voor de lessen, raadplegen in mijn SimonTENNIS. Tevens kun je op deze plek een aanvraag doen voor een inhaalles. 

Trainingsreglement
Bij het inschrijven voor trainingen van SimonTENNIS ga je akkoord met het trainingsreglement.Adres Kraaiengatweg 3
Plaats 5262 LK VUGHT
Land Nederland
Telefoon 0736567936
E-mail vught@healthcity.nl
Website www.healthcity.nl/vught

KNLTB Instroomtraining voor jeugd

Omschrijving Start week Bedrag
KNLTB instroomtraining Groen (8 leerlingen)
30 lessen van 120 minuten op 2 banen. 4 oktober 2021 € 995,- inschrijven
KNLTB Instroomtraining Oranje (8 leerlingen)
30 lessen van 90 minuten op 2 banen. 4 oktober 2021 € 695,- inschrijven

Tennislessen voor jeugd

Omschrijving Start week Bedrag
Priveles Jeugd (max 2 leerlingen)
tarief per 60 minuten 26 april 2021 € 65,- inschrijven

Tennislessen voor volwassenen

Omschrijving Start week Bedrag
Priveles Volwassenen (max 2 leerlingen)
tarief per 60 minuten 26 april 2021 € 69,- inschrijven