TPV Engelen Padel

TPV Engelen Padel

TPV Engelen is een bloeiende vereniging met zo'n 400 leden. Zowel recreatieve tennissers/padellers als competitiespelers kunnen het hele jaar door terecht op de allweather banen en de 2 padelbanen. Regelmatig vinden er activiteiten plaats, zoals interne 1-daags toernooitjes, een 5 maanden durende interne wintercompetitie en de clubkampioenschappen. Eenmaal per jaar pakt de club groots uit door het dubbeldooier toernooi te organiseren voor de regio. Klik hier voor de energieke Padel promotiefilm van SimonPadel

Proefles Padel
Heb jij nog nooit padel gespeeld en wil je het een keer proberen? Neem contact op met SimonPadel op nummer 073-6126170 of mail naar info@simonpadel.nl.

Padelles bij TPV Engelen

SimonPADEL verzorgt de lessen.

Zowel leden als niet-leden kunnen padelles volgen bij TPV Engelen. Niet-leden betalen hiervoor wel een toeslag van € 5,00 per les bovenop de trainingskosten, m.u.v. de Maak Kennis Met Padel cursus. Klik hier om lid te worden van TPV Engelen. Mocht je geen lid zijn, dan kun je als niet-lid eenmalig een padel cursus volgen. Daarna moet je lid zijn om te kunnen lessen.

Als lid kun je vrij spelen en deelnemen aan de gezellige activiteiten.

Voor het inschrijven van de trainingen kies je onderaan deze pagina uit de verschillende opties. Vervolgens maak je een account aan of log je in via Mijn SimonPADEL. Kies je favoriete dag, tijdstip en groepsgrootte en wij gaan voor je aan de slag. Uiteraard houden we bij het indelen zoveel mogelijk rekening met je voorkeuren, leeftijd en je niveau.

Het is mogelijk om met een zelf samengesteld groepje in te schrijven. Let op: iedereen dient zich wel individueel in te schrijven. In het opmerkingenveld kunt u de namen van de anderen vermelden.

Na inschrijving ontvang je een automatische bevestiging per e-mail. Heb je een vraag over het inschrijven? Bekijk dan de veel gestelde vragen.


Let op: bij de reguliere cursussen is er géén racket inbegrepen. Mocht je toch een racket willen lenen dan kun je voor € 10,00 een racket lenen tijdens de lessen.

Trainersteam:
Er wordt les gegeven door ervaren train(st)ers van Simon Padel.

Padellessen voorjaar/zomer 2024
Vanaf heden kun je inschrijven voor de cursus die in de week van 8 april gaat starten.

Belangrijke data: Schrijf z.s.m in.

Uiterlijk 1 april  ontvang je de bevestiging.

In de week van 8 april starten we met de lessen.

Lesdata en inhaalsysteemDe lesdata kun je, na ontvangst van de bevestiging/indeling voor de lessen, raadplegen in Mijn SimonPADEL. Tevens kun je op deze plek een aanvraag doen voor een inhaalles. 

Trainingsreglement
Bij het inschrijven voor trainingen van SimonPADEL ga je akkoord met het trainingsreglement.


Adres Engelerpark 1
Plaats 5221 AM ENGELEN
Land
Telefoon 0736314028
E-mail padel@tennis-engelen.nl
Website www.tennis-engelen.nl

Tennislessen voor jeugd

Omschrijving Start week Bedrag
verlenging reguliere lessen (6 leerlingen)
6 lessen van 60 minuten op 1 baan. 24 juni 2024 € 99,- inschrijven

Verlenging Reguliere lessen voor volwassenen

Omschrijving Start week Bedrag
Verlenging Reguliere lessen 6x (4 leerlingen)
6 lessen van 60 minuten op 1 baan. 24 juni 2024 € 105,- inschrijven