Tennis Academy Brabant

Tennis Academy Brabant

Voor kinderen die meer willen dan alleen clubtraining is er Tennis Academy Brabant (TAB). TAB is onderdeel van SimonTENNIS en biedt talentvolle jeugd uit de regio de kans om samen te trainen. TAB werkt samen met de KNLTB om (inter)nationale toppers op te leiden en kinderen het maximale uit henzelf te laten halen. Ga voor meer informatie naar tennisacademybrabant.nl.

Voor het inschrijven van de trainingen kies je onderaan deze pagina uit de verschillende opties. Vervolgens maak je een account aan of log je in via Mijn SimonTENNIS. Kies je favoriete dag, tijdstip en groepsgrootte en wij gaan voor je aan de slag. Uiteraard houden we bij het indelen zoveel mogelijk rekening met je voorkeuren, leeftijd en je niveau.

Na inschrijving ontvang je een automatische bevestiging per e-mail. Heb je een vraag over het inschrijven? Bekijk dan de veel gestelde vragen.


Inschrijven Tennis Academy 2022-2023
Inmiddels is het TAB jaar 2022-2023 in volle gang. Mocht je nog interesse hebben om in t stromen, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

TAB Trainingsdagen dinsdag 3 januari '23 (oranje/groen) en woensdag 4 januari '23 (geel)

Vanaf heden kun je inschrijven voor de TAB Trainingsdag die plaatsvindt op 3 januari voor oranje en groen en op 4 januari 2023 voor geel t/m 17 jaar van 10.00 tot 14.30 uur op de binnenbanen van Health City Vught.

Samen met spelers van je eigen niveau gaan we trainen op de tennisbaan.

Tijdens deze sportieve daen werken we aan verschillende onderdelen die bijdragen aan jouw tenniskwaliteiten en ver daar buiten:
-specifieke loopscholing, techniek en tactiek voor tennis
-allround sporten
-
groei in zelfvertrouwen
-teamwork
-mentaal leren omgaan met....

De kosten per dag zijn € 59,00. Onderaan deze pagina kun je inschrijven.

KNLTB instroomtrainingen voor 7 t/m 10 jaar 

Sinds oktober is onze trainer Paul Honig gestart bij Health City Vught met de KNLTB instroomtrainingen 'oranje' en 'groen'.
Gezamenlijk met tennisleraren en andere tennisscholen wil de KNLTB een betere route naar de top faciliteren voor spelers met potentie. Dit moet de toekomst van het Nederlandse tennis versterken. De KNLTB is hierdoor actiever betrokken bij kinderen met cluboverstijgend niveau in de leeftijdscategorie 7 tot en met 10 jaar.
De instroomtrainingen zijn aanvullend op clubtrainingen, zodat kinderen ‘gewoon’ lid kunnen blijven bij hun vereniging en toch worden aangesproken in hun behoefte om nóg beter te worden in tennis. Deze additionele training komt ten goede aan het spelplezier van de kinderen, waardoor ze ook weer langer lid blijven van de eigen vereniging en meer wedstrijden zullen spelen. Voor de KNLTB is dit tevens een manier om talent te herkennen. De instroomtrainer houdt intensief contact met de KNLTB over de ontwikkeling van de spelers. Daarnaast brengen we de ouders meer bij elkaar, zodat ze kennis met elkaar kunnen delen omtrent jeugdtennis.

Op zondag 15 januari van 11 tot 15 uur is er een uitwisseling gepland met Bastion Baselaar voor de instroomgroepen. Dit vindt plaats op de indoorbanen van Health City Vught. Adres Kraaiengatweg 3
Plaats 5262 LK VUGHT
Land
Telefoon 073-6126170
E-mail info@tennisacademybrabant.nl
Website www.tennisacademybrabant.nl