L.T.V. Ballpoint

L.T.V. Ballpoint

Tennisvereniging L.T.V. Ballpoint is in 1976 opgericht. De club telt ongeveer 100 leden en beschikt over gravelbanen met verlichting. Tennisvereniging L.T.V. Ballpoint zegt de gezelligste tennisclub van Den Bosch te zijn. Vanaf eind maart tot eind november zijn de banen beschikbaar om trainingen te volgen. Het clubhuis is van maandag tot vrijdag in de avond geopend. Tennislessen bij L.T.V. Ballpoint

Tennislessen volgen bij L.T.V. Ballpoint  kan alleen als je lid bent van de vereniging. Klik hier om lid te worden van 
L.T.V. Ballpoint. 

Tennislessen Voorjaar/Zomer 2022
Neem contact op voor meer informatie over de tennislessen via 073-6126170 of mail naar simontennis@simontennis.nl.

Voor inschrijven van de trainingen kies je onderaan deze pagina uit de verschillende opties. Vervolgens maak je een account aan of log je in via Mijn SimonTENNIS. Kies je favoriete dag, tijdstip en groepsgrootte en wij gaan voor je aan de slag. Uiteraard houden we bij het indelen rekening met je voorkeuren, leeftijd en je niveau. 

Na inschrijving ontvang je een automatische bevestiging per e-mail. Heb je een vraag over het inschrijven? Bekijk dan de veel gestelde vragen. 


Lesdata en inhaalsysteem
De lesdata kun je, na ontvangst van de bevestiging/indeling voor de lessen, raadplegen in Mijn SimonTENNIS. Tevens kun je ook op deze plek een aanvraag doen voor een inhaalles. 

Trainingsreglement
Bij het inschrijven voor de trainingen van SimonTENNIS ga je akkoord met het trainingsreglement. 

Adres De Eendenkooi 17
Plaats 5223 KG DEN BOSCH
Land Nederland
Telefoon 073-6221508
E-mail info@ballpoint.info
Website www.ballpoint.info