TV Woburnpark

TV Woburnpark

Tennisvereniging Woburnpark is opgericht op 17 april 1917. Dit betekent dat alleen al door deze lange periode Woburn een belangrijke stempel op de geschiedenis van Vught heeft gedrukt. In het 100-jarig bestaan van Woburn is de vereniging uitgegroeid tot een gezellige familie club. Op een unieke locatie, midden in het Villapark van Vught (Eikenlaan 18), liggen 6 gravelbanen, waarvan 3 banen met verlichting, en een gezellig clubhuis. Het kleine overzichtelijke tennispark biedt voor jong en oud de mogelijkheid om met plezier te spelen. Sportiviteit staat hoog in het vaandel evenals goede tennisprestaties. Toch is gezelligheid ook een steekwoord voor Woburn, het is een echte familieclub. Voor mensen die zich in deze setting goed voelen, is er altijd nog plaats op deze op unieke lokatie gelegen gravel banen in Vught.

Lid worden

Klik hier om lid te worden van TV Woburnpark. Alleen leden kunnen deelnemen aan tennislessen.

Najaarscursus 2018
Deze cursus is inmiddels in volle gang. Vanwege het fantastische weer hebben we tot aan de herfstvakantie op Woburn kunnen trainen, daarna zijn we verder gegaan op de binnenbanen van Health City Vught. 

Wintercursus 2019

Vanaf januari kunt u deelnemen aan de lessen in Health City Vught. 
In de week van 7 januari 2019 starten we met de 2e wintercursus.

Schrijf nu in!

Belangrijke data:

- Schrijf in voor 16 december (uiteraard kunt u daarna nog inschrijven maar we starten dan met indelen);
- Uiterlijk 27 december krijgt u de bevestiging met daarin de dag en tijd dat u bent ingedeeld;
- In de week van 7 januari starten we met de 2e wintercursus 2018-2019.

Lesdata/inhaalsysteem 

De lesdata voor de cursus kunt u, na ontvangst van de bevestiging/indeling voor de lessen, raadplegen in "mijn SimonTENNIS". Tevens kunt u in "mijn SimonTENNIS" een aanvraag doen voor een inhaalles. 
Adres Eikenlaan 18
Plaats 5263 GN VUGHT
Land Nederland
Telefoon 0736561520
E-mail bestuur@woburn.nl
Website www.woburn.nl