UPDATE - Maatregelen Corona virus

UPDATE - Maatregelen Corona virus


Het kabinet heeft gisteren tijdens de persconferentie de voorzorgsmaatregelen in strijd tegen het Corona virus bekendgemaakt. Alle Tennis & Padel verenigingen zijn vanaf maandag 6 april verlengd gesloten tot en met 28 april. Zie ook het nieuwsbericht van de KNLTB

Door de maatregelen vanuit de overheid zijn we genoodzaakt later te starten met de trainingen op uw club.

In de bevestigingsmail over de lessen, die u eerder van ons ontving, staat: "Mochten de lessen onverhoopt nog niet kunnen starten in verband met de Corona maatregelen, dan wordt de volledige cursus opgeschoven". Wij houden de hoop dat we begin mei weer vrij mogen spelen en kunnen starten met de lessen. Uiteraard op gepaste afstand van elkaar en met de hygiëne voorschriften hoog in het vaandel.

Wij garanderen dat u de afgesproken lessen krijgt zoals u van ons gewend bent. In uw account van mijn SimonTENNIS kunt u zien hoe wij deze voorjaarslessen voor u gepland hebben. In de appgroep van uw trainer leest u hier later meer over.

Voor onze clubtrainers is het ook een pittige tijd en wordt er ook van hen veel flexibiliteit verwacht. De komende weken blijven zij met u in contact via de appgroep. Volg ook onze SimonTENNIS en SimonPADEL Facebookpagina. Hier posten we regelmatig tips & tricks om in conditie te blijven en aan uw techniek te blijven werken.

Voor de lesgroepen, waarvoor inhaallessen gepland stonden in april, weekenden en/of in de meivakantie, zoeken we een gepaste oplossing. Hierover ontvangt u spoedig meer informatie.

Via onze website www.simontennis.nl, Whatsapp en via Facebook houden we u op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u altijd bij ons terecht op telefoonnummer 073-6126170 of stuur een e-mail naar simontennis@simontennis.nl.

Blijf gezond, zorg goed voor elkaar en hopelijk tot snel op de baan!

Team SimonTennis/Padel