SimonTENNIS/PADEL-Maatregelen Corona Virus

SimonTENNIS/PADEL-Maatregelen Corona Virus


Tijdens de persconferentie gisteren door het ministerie van volksgezondheid, onderwijs en sport zijn de nieuwe voorzorgsmaatregelen aangaande de bestrijding van het Corona virus bekend gemaakt. Alle sportclubs zijn sinds gisteren 15 maart tot en met zondag 5 april gesloten. In deze periode worden er geen lessen of andere activiteiten verzorgd door SimonTENNIS/SimonPADEL.
 
Op een aantal locaties zijn de winterlessen nog niet afgerond en kijken we naar de mogelijkheden om deze lessen in te halen. Dit zal waarschijnlijk in de vakanties/weekenden gaan gebeuren. 
 
Zodra we de lessen kunnen hervatten, kunt u in uw account 'mijn SimonTENNIS ' zien hoe we deze lessen hebben ingepland. Uiteraard wordt u ook via de app groep van uw les daarop geattendeerd. 
 
Wij hopen in de week van 6 april te kunnen starten met de voorjaarscursussen. De clubtrain(st)ers zijn al volop aan het indelen en de bevestiging kunt u verwachten in de komende periode. Heeft u nog niet ingeschreven voor de voorjaarslessen dan kunt u dat alsnog doen daar wij de inschrijvingsperiode hebben verlengd.  

Mocht de start in de week van 6 april niet haalbaar zijn dan schuiven we start van de lessen op. Uiteraard houden we u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen via onze website www.simontennis.nl of via social media.
 
Voor vragen en/of opmerkingen kunt u bij kantoor terecht. 073-6126170 (ma t/m vrij van 09.00 - 17.00 uur) of via e-mail simontennis@simontennis.nl.
 
In ons meer dan 30 jarig bestaan hebben we voor veel uitdagingen gestaan. Door u, onze klant en leerling centraal te stellen in onze activiteiten, zijn we daar altijd sterker uitgekomen. Met die inzet en gedachten, zijn we ervan overtuigd dat we ook deze uitdaging zullen overwinnen.
 
U kunt er erop rekenen dat wij, trainers en kantoormedewerkers er alles aan zullen doen om het één en ander in goede banen te leiden. Alleen bijzondere omstandigheden in de wereld vragen echter om bijzondere maatregelen.

Gezondheid staat bovenaan, zorg goed voor elkaar. 

Mike en Rob Simon
Team SimonTennis/Padel