TV Graaf Herman

TV Graaf Herman

TV Graaf Herman

Onze tennisvereniging heeft 9 banen van kunstgras en ligt middenin het centrum van Cuijk aan de Jutta van Nassaulaan. Alle banen zijn verlicht. De vereniging is aangesloten bij de KNLTB en ieder lid krijgt een KNLTB-ledenpas (en bondsnummer) en speelt volgens de reglementen van de KNLTB. Maar ook voor de spelregels, telling, competities en toernooien. Met de KNLTB-ledenpas kun je deelnemen aan competitie, toernooien en andere tennisevenementen. Voor junioren is er een leeftijdsgebonden traject op verschillende niveaus. Voor senioren zijn er de inlooptraining en de speciale thematrainingen. Binnen onze vereniging is er alle gelegenheid om aan competities of toernooien deel te nemen. Zo wordt in juni het TVGH Open Toernooi georganiseerd en spelen we in september op alle plaatsen in de gemeente Cuijk het Grand Slam toernooi. Het beleid van TVGH is er voorts op gericht om jeugd al zeer vroeg met tennis bekend te maken. De trainingen zijn hierop aangepast en bovendien bieden wij leerlingen in het basisonderwijs gratis speeltijd aan.

Tennisles bij TV Graaf Herman

Tennisles volgen bij TV Graaf Herman kan alleen als je lid bent van de vereniging. Klik hier om lid te worden van TV Graaf Herman.


Voor het inschrijven van de trainingen kies je onderaan deze pagina uit de verschillende opties. Vervolgens maak je een account aan of log je in via Mijn SimonTENNIS. Kies je favoriete dag, tijdstip en groepsgrootte en wij gaan voor je aan de slag. Uiteraard houden we bij het indelen rekening met je voorkeuren, leeftijd en niveau.

Na inschrijving ontvang je een automatische bevestiging per e-mail. Heb je een vraag over het inschrijven? Bekijk dan de veel gestelde vragen . 

Tennislessen najaar/winter 2021-2022

Binnenkort kunt u inschrijven voor de najaars-/wintercursus. 

Uiteraard kun je ook contact opnemen met ons om de mogelijkheden te bespreken op nummer 073-6126170.

Lesdagen: Maandag t/m vrijdag.

Belangrijke data:

-Schrijf in voor ......(uiteraard kun je daarna nog inschrijven maar we starten dan met indelen);

-Uiterlijk ....... ontvang je de bevestiging met daarin de dag en tijd dat je bent ingedeeld;

-In de week van ........ starten we met de nieuwe cursus.

Lesdata: deze kun je, na ontvangst van de bevestiging/indeling voor de lessen, raadplegen in Mijn SimonTENNIS. Tevens kun je op deze plek een aanvraag doen voor een inhaalles.

 

Trainingsreglement: bij het inschrijven voor trainingen van SimonTENNIS ga je akkoord met het trainingsreglement.


Adres Jutta van Nassaulaan 7a
Plaats 5431 GV CUIJK
Land
Telefoon 0485 314 848
E-mail info@tvgraafherman.nl
Website www.tvgraafherman.nl