A.L.T.C. Joy Jaagpad

A.L.T.C. Joy Jaagpad

Aan het Amsterdamse Jaagpad vind je Joy Jaagpad, een tennisvereniging met 1700 leden. Op de 15 verlichte gravelbanen wordt er op verschillende niveau’s gespeeld, door jong en oud. De club heeft een open sfeer met enthousiaste leden die diverse laagdrempelige activiteiten organiseren. Daardoor kun je makkelijk aansluiten, ook als je nog niemand kent. Zo leer je gemakkelijk mensen kennen. Bijvoorbeeld tijdens de tossavonden (iedere maandag) of op een van de gezellige toernooitjes en feesten, georganiseerd door de Enjoycommissie.


Tennisles bij ALTC Joy Jaagpad 

SimonTennis organiseert en verzorgt de tennislessen voor volwassenen bij ALTC Joy Jaagpad.
Je kunt alleen deelnemen aan de tennislessen als je lid bent van de vereniging. Klik
hier om lid te worden van ALTC Joy Jaagpad.

Voor inschrijven van de trainingen kies je onderaan deze pagina uit de verschillende opties. Vervolgens maak je een account aan of log je in via Mijn SimonTENNIS. Kies je favoriete dag, tijdstip en groepsgrootte en wij gaan voor je aan de slag. Uiteraard houden we bij het indelen rekening met je beschikbaarheid en eventuele voorkeuren en je niveau. 

Bij het inschrijven voor de trainingen van SimonTENNIS ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Na inschrijving ontvang je een automatische bevestiging per e-mail. Heb je een vraag over het inschrijven? Bekijk dan de veel gestelde vragen.

Tennislessen voorjaar/zomer 2021

Op dit moment is de voorjaars-/zomercursus in volle gang. Mocht u nog een privéles of duo-training willen volgen neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, 073-6126170 of via mail simontennis@simontennis.nl.

Let op: alleen leden kunnen deelnemen aan deze cursus.

Tennislessen najaar/winter 2021-2022

Binnenkort kunt u inschrijven voor de najaars-/wintercursus. 

Belangrijke data:

- Schrijf in voor ..  (uiteraard kunt u daarna nog inschrijven maar we starten dan met indelen);
- Uiterlijk .. krijgt u de bevestiging met daarin de dag en tijd dat u bent ingedeeld; Mocht u later inschrijven en ingedeeld kunnen worden ontvangt u kort daarna de bevestiging;
- In de week van .. .... starten we met de nieuwe cursus.

Indelingscriteria
De voorjaars-/zomercursus bestaat uit 20 lessen (m.u.v. de Maak Kennis met Tennis cursus 10 lessen). 

Om zoveel mogelijk leden in te kunnen delen binnen zijn of haar beschikbaarheid zijn de volgende criteria van toepassing: 

- indeling op basis van volgorde binnenkomst inschrijvingen;
- indeling geschiedt op basis van niveau en opgegeven beschikbaarheid;
- Tijdens piekdagen/uren van maandag tot en met donderdag tussen 19 uur en 22 uur      wordt er bij teveel inschrijvingen om de week getraind, dat wil zeggen dat je totaal 10 lessen hebt i.p.v. 20. Kosten hiervoor bedragen in een groep van 4 personen € 179,00 en in een groep van 6 personen € 129,00;
- Wanneer je inschrijft voor een groep van 6 op 1 baan, gaan wij ervan uit dat als je per les 4 personen lest een onderling maakt of dat je allemaal komt en de training per persoon iets minder intensief is . 
- Bij teveel inschrijvingen kan de cursus van 90 minuten omgezet worden naar 60 minuten;
- Privé- en duo lessen worden gegeven van maandag tot en met donderdag van 9 tot 18 uur, vrijdag van 9 tot 23 uur en zaterdag overdag. Groepslessen hebben echter voorrang t.o.v. privé en duo lessen op vrijdagavond; 
- Wan
neer je ondanks het bovengenoemde niet geplaatst kunt worden, krijg je voorrang op een volgende cursus. 

Corona maatregelen:

De kans is uiteraard veel kleiner dat we tijdens de najaar/-wintercursus hinder zullen ondervinden van Coronamaatregelen. Echter geldt er ook voor najaar/-wintercursus, dat lessen in kleinere groepen kunnen plaatsvinden, mits coronaproof noodzakelijk. Het vervolgens in kleinere (meer aandacht/hogere intensiteit) groep trainen, dient als compensatie voor de gemiste lestijd. 

Lesdata/inhaalsysteem cursussen

De lesdata kun je, na ontvangst van de bevestiging/indeling voor de lessen, raadplegen in Mijn SimonTENNIS. Tevens kun je ook op deze plek een aanvraag doen voor een inhaalles. 

Vragen/opmerkingen/klachten:

Simon Tennisschool is verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de tennislessen. Op deze lessen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Heeft u vragen, opmerkingen of klachten neemt u dan contact op met Simon Tennisschool met Claudine Buijs op nummer 073-6126170 of per mail simontennis@simontennis.nl of via ons contactformulier.

Zij neemt uw melding in behandeling en zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen of uw mail beantwoorden.

Wanneer u niet tevreden bent met de afwikkeling of de geboden oplossing dan kunt u daarvan melding maken via mail info@joyjaagpad.nl.Adres Jaagpad 48
Plaats 1059 BP AMSTERDAM
Land Nederland
Telefoon 0203413151
E-mail info@joyjaagpad.nl
Website www.joyjaagpad.nl

Prive-training voor volwassenen

Omschrijving Start week Bedrag
Priveles 1x (1 leerlingen)
1 lessen van 60 minuten op 1 baan. 5 april 2021 € 66,- inschrijven
Privelessen 10 x (1 leerlingen)
10 lessen van 60 minuten op 1 baan. 5 april 2021 € 590,- inschrijven

Duo-training voor volwassenen

Omschrijving Start week Bedrag
Duotraining 10 x (2 leerlingen)
10 lessen van 60 minuten op 1 baan. 5 april 2021 € 299,- inschrijven